کد خبر: 23414593
تاریخ انتشار: شنبه 24 بهمن 1394
خانه » سایت های خبری » پیک خبر » حساسیت کی روش روی پزشک زن فدراسیون به خاطر همسرش!
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

سرمربی پرتغالی تیم ملی از این که ساختمان سنجش تیم ملی که قرار بود کنار کمپ ساخته شود، در اختیار پزشک متخصص فیفا قرار گرفته تا فدراسیون از این راه درآمد داشته باشد شاکی است.

به گزارش چی 24 به نقل از پیک خبر:
پایگاه خبری پیک خبر:

در ظاهر همه چیز ساده است. کارلوس کی روش دستور ساخت مجموعه ای کنار کمپ تیم ملی را می دهد تا تمام کارهای سنجش ملی پوشان در همین ساختمان انجام شود اما حالا این ساختمان در اختیار دکتر هراتیان، همسر هومن افاضلی قرار گرفته تا فدراسیون از راه فعالیت های پزشکی ورزشی این پزشک متخصص فیفا، درآمدزایی داشته باشد.

پس طبیعی است کی روش روی این دکتر حساسیت داشته باشد و لا به لای گلایه هایش به رییس فدراسیون فوتبال بگوید ساختمانی که من برای سنجش ملی پوشان می خواستم را چرا در اختیار یک پزشک قرار دادید اما شایعه شده حساسیت کی روش روی این خانم دکتر دلیل دیگری دارد.

یک منبع آگاه در این خصوص می گفت: «برخی اطرافیان کی روش به او گفته اند هومن افاضلی همسر دکتر هراتیان، قصد دارد به برانکو ایوانکوویچ کمک کند تا سرمربی فعلی پرسپولیس سرمربی تیم ملی شود. این موضوع دلخوری کی روش را در پی داشته و باعث شده او روی هراتیان حساس باشد.»

رادنیوز

کدخبر : 46724

۱۳۹۴/۱۱/۲۴ ۱۹:۱۷

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین